U bevindt zich op de pagina: Home

product

Donkere huid bleken

Dé natuurlijke oplossing
Donkere huid bleken

<em>Dé natuurlijke oplossing</em> <br />Donkere huid bleken

Pigmentvlekken verwijderen
Acne verminderen
Donkere vlekken op huid bleken
Ouderdomsvlekken verwijderen
Rimpels verminderen
Herstel van littekens en wondjes
Sproeten verminderen

bestel

Voor een mooie egale huid en huidskleur

Bent u ontevreden over uw huidskleur of de structuur van uw huid? Dan is SkinWhitening echt iets voor u! SkinWhitening helpt huidveroudering tegen te gaan en biedt bescherming tegen de zon. Daarnaast beschermt SkinWhitening uw huid tegen schadelijke stoffen in uw lichaam. SkinWhitening heeft huid verjongende eigenschappen, kan de huid lichter maken en oneffenheden helpen verwijderen.

bestel

Op natuurlijke wijze uw huid bleken, herstellen en verzorgen

SkinWhitening helpt op natuurlijke wijze bij het bleken van uw huid, het herstellen van uw huid én heeft een verzorgende werking op uw huid. Tijdens een SkinWhitening tablettenkuur wordt uw huid gevoed met de belangrijkste, 100% natuurlijke ingrediënten, voor een natuurlijke lichte teint en een gezonde huid. Natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening remmen de aanmaak van pigment, wat verantwoordelijk is voor het donker worden van de huid. Doordat er minder pigment aangemaakt wordt, zal de huid lichter kleuren. SkinWhitening is geschikt voor iedere huidtype.

Natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening stimuleren tevens een gezond immuunsysteem waardoor de huid sneller en beter herstelt. Ook helpt SkinWhitening de vochtbalans en elasticiteit van de huid te herstellen en stimuleert het de aanmaak van collageen. Deze effecten zorgen voor een gladde, strakkere en egale huid. SkinWhitening biedt bescherming tegen de negatieve effecten van Uv-straling en schadelijke stoffen.

Een jonge, stralende, egale en lichte huid

Een kuur SkinWhitening duurt 30 dagen. Gedurende deze 30 dagen dient u 2 maal daags 1 tablet in te nemen. Na een kuur SkinWhitening zult u zeker resultaat zien. Geadviseerd wordt om 3 kuren achtereenvolgens te gebruiken voor een optimaal resultaat! U kunt SkinWhitening zolang gebruiken als u wilt.

SkinWhitening is tevens de bestellen in combinatie met Sterwit Skin crème. Geadviseerd wordt deze crème in combinatie met SkinWhitening tabletten te gebruiken wanneer u donkere vlekken op de huid wilt bleken. Het resultaat zal dan nog beter zijn!

U kunt de SkinWhitening tabletten samen met de Sterwit Skin crème bestellen op de bestelpagina. Bestelt u direct meerdere kuren SkinWhitening tabletten? Dan ontvangt u altijd korting op uw bestelling!