U bevindt zich op de pagina: Gebruik

product

"SkinWhitening geeft gebruiksadvies
voor het beste resultaat"

U wilt uw donkere huid bleken, de structuur van uw huid verbeteren, oneffenheden op uw huid verwijderen of u wilt het allemaal. Dat kan met de tablettenkuur van SkinWhitening! Voor een optimaal resultaat adviseren wij u ons gebruiksadvies op te volgen. Zo kunt u op natuurlijke wijze uw huid aanzienlijk lichter maken en de kwaliteit en uitstraling van uw huid verbeteren.

bestel
  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

2 maal daags een tablet

Wij adviseren u 2 maal daags 1 tablet in te nemen. Neem bij voorkeur 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's avonds in. Door zowel 's ochtends als 's avonds een tablet in te nemen wordt uw huid gedurende de gehele dag voorzien van voldoende natuurlijke ingrediënten voor een positieve invloed op uw huid. Neem de tabletten in met voldoende water zodat de ingrediënten in de tabletten goed kunnen worden opgenomen door het lichaam en de huid.

2 maal daags een tablet

3 maanden voor een optimaal resultaat

Een kuur SkinWhitening duurt 30 dagen. Na een kuur van 30 dagen zult u zeker verschil ervaren en een positief resultaat kunnen zien. Voor een optimaal eindresultaat adviseren wij u 3 kuren achtereenvolgens te gebruiken. Na 3 maanden SkinWhitening is het effect van een natuurlijke huidverbetering en 'het lichter worden' van de huid optimaal. Heeft u toch het idee dat u nog een kuur nodig hebt voor een beter resultaat, of juist een kuur minder? Dan kan dat natuurlijk ook! Maak in ieder geval altijd 1 kuur van 30 dagen af!

Extra adviezen voor een lichtere en egale huid

Omdat de zon, ofwel UV-straling, van grote invloed is op zowel de kleur van de huid als de kwaliteit van de huid, willen wij u hierover ook adviseren. Wij adviseren u zich altijd goed te beschermen tegen de zon. Gebruik daarom altijd een goede zonnebrandcrème, vooral wanneer u veel in aanraking komt met de zon. Probeer daarnaast overmatig contact met de zon te vermijden. Probeer vooral tussen 11:00 uur en 15:00 uur niet langdurig in de volle zon te komen. Naast een goede zonnebrandcrème kan bijvoorbeeld een pet, hoed en een parasol of zonnescherm prima bescherming bieden tegen de sterke UV-straling.

bestel

"Gebruik Sterwit Skin Crème
bij donkere huidvlekken"

Voor een optimaal resultaat bij de behandeling van donkere vlekken op de huid, zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten of andere donkere vlekken, adviseren wij ook Sterwit Skin crème te gebruiken. Deze crème kunt u samen met de SkinWhitening tabletten bestellen en gebruiken, en geeft een extra goed resultaat. Door naast de inname van de SkinWhitening tabletten ook de crème op de donkere vlekken te smeren wordt het eindresultaat nog beter!

Het gebruiksadvies voor de crème geldt: gebruik de crème 2 maal daags, ook bij voorkeur 's ochtends en 's avonds. Breng een beetje crème aan op de donkere delen en masseer goed in.

<em>"Gebruik Sterwit Skin Crème</em><br />bij donkere huidvlekken"