U bevindt zich op de pagina: Ingrediënten

product
bestel

"Natuurlijke ingrediënten voor een
gezonde en mooie egale huid"

SkinWhitening is dé natuurlijke oplossing voor uw huid! Dure cosmetische producten heeft u niet meer nodig! Met SkinWhitening stimuleert u in 30 dagen op natuurlijke wijze de gezondheid en uitstraling van uw huid en kunt u tevens uw donkere huid bleken!

SkinWhitening bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten waardoor het gebruik ervan volledig verantwoord en veilig is!

De natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening bieden hulp bij pigmentvlekken, oneffenheden, acne, ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen en donkere bruine vlekken op de huid.

Ingrediënten: Vitamine C, Amla Emblica Officinalis (40% tannins), Pomegranate (40% Ellagic Acid).

  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

"3-voudige werking"

SkinWhitening heeft een 3-voudige werking op de huid. Er zijn namelijk 3 natuurlijke hoofdingrediënten aan de tabletten toegevoegd. Vitamine C, Granaatappel en AMLA extract zijn samengebundeld en zorgen er samen voor dat uw huid weer stralend en gezond wordt!

Vitamine C

Vitamine C is erg belangrijk voor een gezond lichaam. Zo ook voor een gezonde huid. Vitamine C kan op verschillende manieren de huid positief beïnvloeden.

Vitamine C is onder andere van belang voor de aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit dat betrokken is bij de celgroei van de huid en geeft de huid elasticiteit en stevigheid.

Vitamine C werkt ook als anti oxidant. Anti oxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen, ofwel schadelijke stoffen, uit het lichaam verwijderd worden, zodat deze geen schade meer kunnen aanrichten in het lichaam en dus ook niet aan de huid.

Vitamine C remt de aanmaak van Melanine. Melanine is betrokken bij de vorming van pigment in de huid.

Vitamine C is tevens een beschermer van het bindweefsel in de huid en biedt bescherming tegen UV straling.

Granaatappel

Granaatappel is ook een bron van anti oxidanten en kan helpen de vochtbalans en elasticiteit in de huid te verbeteren. Tevens kan het de huid lichter maken.

Granaatappel kan helpen oneffenheden van de huid te verwijderen en de huid een frisse, lichte en egale huidskleur te geven. Granaatappel heeft een positieve invloed op de de doorbloeding in de huid en de celvernieuwing van de huid.

AMLA extract

AMLA extract is het extract van de kruisbes en heeft net als granaatappel en vitamine C een sterk anti oxidatieve werking. AMLA helpt verouderingsverschijnselen zoals rimpels en huidverkleuring te verminderen.

Tevens heeft AMLA een antibacteriële en ontstekingsremmende werking, waardoor het bij kan dragen aan het reinigen van de huid van binnen uit. Naast vitamine C kan ook AMLA de aanmaak van collageen positief beïnvloeden.

bestel